A kép nem elérhető
Slider

2009-ben az addig kizárólag nagykereskedésként működő Stylist-Jewels Kft. új magyar ékszermárkát álmodott meg a publikum számára. A ZEMA minőségére egy tradicionális, hazai márka, a Hollóházi jelent garanciát.

A legújabb kollekciónkban megcsodálható ZEMA ékszertervezői és a Hollóházi Porcelángyár együttes munkájának eredménye; a tradícionális népi motívumokkal - kalocsai, matyó, kékfestő, magyar csipkeminta -  valamint arany és platinabevonatú ékszerek.

A kézi festésű ékszereken a magyar művészek kézimunkájának eredménye igazi csoda! Az ékszerek többszöri kemencés égetés után nyerik el végső formájukat, mely által a ZEMA márkanévhez hűen, értékálló és tartós termékeket kapunk. Az ékszerek színes palettájával találkozhatunk, bevonattól függően, többféle árkategóriában,  A minőség védjegye a Hollóháza és a ZEMA logók az ékszerek hátlapján.

100% hazai

A kollekció további különlegessége, hogy az ékszerek tervezése, alapanyagai és elkészítése is teljes egészében itt Magyarországon valósul meg. A ZEMA az elsők között készítette  el a hazai motívumokat felhasználó modern divatékszer-kollekciót, 100%-osan az ország határain belül.

A ZEMA hisz abban, hogy az új kollekció ékszerei az újragondolt tradícionális magyar motívumokkal igazi mai divatkiegészítőkké válnak.

Kövesd a ZEMA-t:

www.facebook.com/zemadesign

www.zema.hu

Webáruház: www.zemaekszer.hu

Tel.:06306633800

nagykereskedelem és showroom:

Budapest ,Bláthy Ottó 4-8. 2/203.

Márkaboltok:

Debrecen , Simonffy utca 4-6. Halköz Üzletház

Nyíregyháza, Bercsényi u. 3.

(Forrás: veddamagyart.info)