Strandkultúra - vattacukor

Úgy gondoljuk, s talán a kedves olvasók is egyetértenek velünk abban, hogy a magyar strandkultúrának kihagyhatatlan eleme a főtt kukorica, a lángos és a vattacukor. De gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelik és fogyasztják ezeket például egy állatkerti, vagy vidámparki séta során.

Az utóbbi tíz évben sajnos a vattacukros és főtt kukoricás árusok háttérbe szorultak, ahogy teret hódítottak a különféle "ínyencségeket" áruló bódék, aminek mi, magyarok nem örülünk felhőtlenül.

Takács Károly és Vattacukor Family nevű cége mintegy 10 éve foglalkozik vattacukor-készítéssel,  A családi vállalkozás kisebb-nagyobb volumenű, sok embert vonzó, nagyszabású rendezvényeken hívásra vattacukrot, pattogatott kukoricát árul.

Gépeik - melyek természetesen megfelelnek az összes élelmiszer-higiéniai követelménynek - akár 1 méter(!) magas vattacukrot is képesek készíteni. Várják rendezvényszervezők felkeresését az alábbi elérhetőségeken:

Takács Károly

Tel: 06-30-295-1321
E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.