Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

 

A Kúria helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék döntését, amellyel az hatályon kívül helyezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a frekvencia-árverésen hozott januári határozatait, mert úgy ítélte meg, hogy a negyedik mobilszolgáltató MPVI Zrt. jogszerűtlenül nyerte el a jogot a hálózat kiépítésére, valamint a három korábbi piaci szereplő is jogszerűtlenül szerzett újabb frekvenciablokkokat.

Az NMHH határozata miatt a három magyarországi mobilszolgáltató - a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone - fordult bírósághoz megtámadva a negyedik, állami szolgáltató győzelmét.

Az Origo hírportál tegnap arról számolt be, hogy értesülései szerint a magyar állam a Vodafone magyarországi üzletének megvételén dolgozik. Hírlapi kacsának minősítette az értesült pár órával később az MTI-nek a Suba János, a Vodafone Magyarország kommunikációs igazgatója. Erről bővebben itt olvashat.

(Forrás: Napi Gazdaság, Veddamagyart.info)


( 2 Votes ) 
AddThis Social Bookmark Button
23/10/2015, 19:00
kivalo-eredmennyel-buszkelkedhet-a-magyar-fokhagyma  A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) legújabb terméktesztjének keretein belül ezúttal a fokhagymák kerültek sorra. A NÉBIH szakemberei 300 növényvédőszer-hatóanyagot vizsgáltak, illetve a nehézfémtartalmat és a mikotoxin-szennyezettséget is mérték, az eredmény pedig kiváló termékekről árulkodik. Ezúttal a világhírű magyar hagymatermesztés egyik jeles képviselőjét, a fokhagymát...
23/10/2015, 17:30
oktober-26-an-hirdetik-meg-a-2015-os-hungarikum-palyazatokat  A hétfőn megjelenő pályázatok célja a hazai és külhoni értékgyűjtés, illetve a kihalófélben lévő népi mesterségek továbbörökítésének támogatása. V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján részletezte a hungarikum törvény idei módosításának előnyeit. A külhoni értékek gyűjtésének...
 

Oldalainkat 75 vendég és 0 tag böngészi

\/